Frumusețea este despre un zâmbet, o îmbrățișare, un gând bun și un gest mic, dar semnificativ. Este despre inimă și suflet.

Frumusețea se află în curajul, atitudinea, calitățile și abilitățile noastre. Se află în puterea de a ne ridica după o situație limită.

Frumusețea este în felul nostru de a gândi și a acționa atunci când vrem să-l ajutăm pe cel de lângă noi. Frumusețea e și atunci când recunoaștem că am greșit și ne cerem scuze, căutând o soluție de a ne îndrepta.

Frumusețea este atunci când unul dintre membrii unei relații trece printr-o experiență nefericită ce-i afectează înfățișarea, iar partenerul nu se îndepărtează, ci rămâne acolo în continuare, lângă persoana pe care o iubește pentru ceea ce este, nu pentru cum arată. Frumusețea se află într-o prietenie adevărată, sinceră, bazată pe respect și de lungă durată.

Frumusețea este rezultatul purităţii minţii, sincerității, încrederii în forţele proprii, efortului de autocunoaştere şi conştientizare a propriilor valori. Este și despre putere, vitalitate, curaj și energie.

Dacă deții toate acestea, rămâi frumos o viață întreagă. În schimb, dacă te limitezi doar la exteriorul tău cândva îl vei pierde. Frumusețea exterioară se risipește odată cu anii. Sufletul și inima rămân pentru totdeauna. Chiar și după ce închizi ochii, calitățile tale rămân în sufletul și în amintirea celor care te-au apreciat pentru ceea ce ai fost. Pentru felul în care ți-ai arătat frumusețea.

Frumusețea e în tine și în sufletul tău! ❤