Andreea Lichi

Om simplu, asumat și pasionat

Viața nu se termină după un moment ce credem că ne-a oprit în loc.

Visează, dorește-ți și realizează! ❤

Sunt Andreea Lichi, am 20 de ani și studiez psihologia. Sunt un om simplu, asumat și pasionat de cunoaștere. Iubesc să empatizez cu cei de lângă mine și să-i ascult, iar satisfacția cea mai mare o am atunci când reușesc să aduc un zâmbet pe chipul cuiva. Consider că avem puterea de a-i influența pe ceilalți, de a le dărui fericire prin atitudinea, cuvintele și gesturile noastre, de a schimba lucrurile pe care ni le dorim altfel, prin exemplul personal.

Până acum șase primăveri făceam parte dintr-un ansamblu de dansuri populare. Pe atunci eram un copil în pragul adolescenței ce avea planuri, idealuri și se visa în câteva luni pe scenele Parisului pentru un festival. Însă, un accident rutier mi-a furat toate visurile și m-a făcut dependentă de un obiect, de un scaun cu rotile.

Am avut de ales între două soluții: îmi plâng de milă, mă plafonez și probabil sfârșesc în vreun spital de psihiatrie sau lupt, îmi caut singură soluții și fac ca existența mea să conteze.

Am ales a doua variantă și am reînceput să descopăr frumusețea vieții. Așa am ajuns studentă la psihologie și model în evenimentul Atipic Beauty.

Fac voluntariat și mă implic în diverse proiecte ce au ca scop sprijinirea persoanelor vulnerabile. Am fost chiar și coprezentatoarea unei gale de premieră a unui festival de muzică ușoară pentru copii.

De curând am scris și publicat prima mea carte, Suflet de porțelan. O carte cu toată experiența prin care am trecut, o găsești AICI.

Și sigur nu mă opresc aici!