Andreea Lichi

Suflet de porțelan
„Suflet de porțelan” este o confesiune, o poveste emoționantă ce are la bază experiența mea de viață. Recunosc că este și o poveste tulburătoare, care pune la încercare psihicul și sufletul oricui prin rememorările pe care le-am notat în cea mai onestă formă.

Pentru cine este cartea?

Conținutul este impregnat de suferință și te va face să zâmbești amar, să plângi, să te cutremuri, să te emoționezi, să te înfurii, să te resemnezi și să treci prin toate stările Universului, iar în final îți va da putere și te va face să vezi viața cu alți ochi. În final vei primi o lecție despre curaj. Despre curajul de a te naște din nou, altfel decât ai crezut că te poți naște.

o carte pentru toate vârstele, dar mai ales pentru adolescenți și tineri;

o carte ce te va învăța să privești viața cu alți ochi și să apreciezi mai mult ce ai;

o carte ce te va ajuta să treci peste momentele dificile din viața ta;

o carte ce îți va aduce în suflet speranță, putere și determinare.

– fragment din pagina ce deschide povestea.

„Am ales să aștern aceste foarte multe rânduri pentru că sufletul îmi era suprasaturat. Nicidecum nu mă pot numi scriitoare pentru că acest titlu, în opinia mea, este doar pentru oamenii care au scrieri cu adevărat valoroase. Eu sunt doar o simplă povestitoare. O povestitoare care și-a notat pe hârtie trăirile din ultimii șase ani. Aveam nevoie de asta. Aveam nevoie să mă eliberez de unele stări și emoții ce mă apăsau zilnic. Am ales să fac asta și pentru că atunci când suferința m-a lovit mi-ar fi prins bine să citesc o poveste similară și poate așa nu m-aș mai fi simțit singurul om din Univers. Poate că aceste multe cuvinte vor ajuta pe cineva, cândva. Nu sunt cuvinte mari, pentru că nu am putut gândi în metafore atunci când mi-am autoanalizat viața. Sunt cuvinte simple, dar spuse din tot sufletul. Tu, cititorule, dacă vei ajunge la ultima pagină, sper să fi înțeles cât de fragil ești, dar și norocos, pentru
că ai putut vedea fiecare pagină și cuvânt scris și ai simțit textura fiecărui file pe care degetele tale au atins-o.”

Dacă te-am convins, poți comanda cartea accesând butonul de mai jos. Lectură plăcută! 💙